η εταιρια μας

PRINCESS PROFESSIONAL

Τα καλύτερα επαγγελματικά καλλυντικά για τα νύχια που κυκλοφορούν στην αγορά! Η Princess Professional είναι μία μεγάλη εταιρεία με επαγγελματικά προϊόντα ονυχοπλαστικής, μανικιούρ, πεντικιούρ και ομορφιάς. Το princessnails.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του διαδικτύου της εταιρείας GANEA LAURA TOY MARIAN. Πριν από χρόνια, μπήκε δυναμικά στο χώρο της ομορφιάς και στο κατάστημα που στεγάζεται στο Ναύπλιο, πρόσθεσε την παροχή υπηρεσιών.

54436515_1299393693550815_1825790653364174848_n
PrincessNails-Info
η έδρα μας

PRINCESS STORE

Η εταιρεία μας, που εδρεύει στην οδό ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ 23 στο Ναύπλιο, συνεργάζεται με τις καταρτισμένες Nail Artists, Άννα Tσεμπερά και Παναγιώτα Παπαδόγιαννη, που δίνουν το καλύτερό τους εαυτό για απίστευτα αποτελέσματα, χάρη στην πολυετή εμπειρία που διαθέτουν στο χώρο της αισθητικής και ονυχοπλαστικής. Με πολύ δουλειά, υπομονή και συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων είναι από τις πιο αναγνωρισμένες τεχνήτριες στο χώρο μας. Μπορείτε να τις εμπιστευτείτε και να απολαύσετε τις υπηρεσίες μας.

η εμπειρια μας

PRINCESS NAILS

Στο πλευρό τους βρίσκεται πάντα η International Nail Master, Laura Ganea. Αν και απόφοιτη πανεπιστημίου νομικής, την κέρδισε η αγάπη της για την αισθητική των άκρων. Γι’αυτό επέλεξε να εκπαιδευτεί από τους καλύτερους και να κατέχει απ’τις πρώτες θέσεις στο χώρο της ονυχοπλαστικής. Αναγνωρισμένη με πολλές βραβεύσεις από τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, με μεγάλη εμπειρία, μεταδοτικότητα και αγάπη για το αντικείμενο παρέχει σεμινάρια ονυχοπλαστικής σ’όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ωστόσο μαζί της μπορείτε να κάνετε extreme νύχια για φωτογράφιση, πολύπλοκα σχήματα νυχιών όπως και νυφικά νύχια για τις πιο όμορφες ημέρες της ζωής σας!

40823368_2182519811994219_1839286651788984320_n
ο χώρος μας

PRINCESS STUDIO

Σε έναν όμορφο και ευχάριστο χώρο, σας παρέχουμε υπηρεσίες μανικιούρ-πεντικιούρ, ονυχοπλαστικής, αποτρίχωσης προσώπου και σώματος, σχηματισμό φρυδιών και βαφή henna, extension βλεφαρίδες, θεραπείες προσώπου ( θερμοθεραπεία, μεσοθεραπεία, υαλουρονικό, botox κ.ά.) και θεραπείες αδυνατίσματος και σύσφιξης με άμεσα αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop